Hijsband in twee lagen en lus bescherming Polyester hijsband 1 ton 3 meter

HBDTL010030
Aantal:
Onze hoogwaardige hijsbanden zijn vervaardigd uit 100% polyester (PES) volgens de machinerichtlijn met recente aanvulling en zijn TUV en GS gekeurd. Ze voldoen aan de Europese norm en zijn voorzien van de reguliere kleur die aanduidt wat de veilige werklast bedraagt. Door de zachtheid en soepelheid van onze hijsbanden geven ze geen schade aan het te hijsen voorwerp in tegenstelling tot stalen stroppen waarbij het risico op beschadigingen van de last vele malen groter is. Bovendien zijn hijsbanden schokabsorberend, niet bederfelijk, antistatisch en vonkvrij voor gebruik explosieve omgevingen (ATEX).
Scherpe kanten of ruwe objecten kunnen de levensduur van uw hijsband sterk doen terug lopen. Bescherm iedere hijsband of hijsleng tegen scherpe kanten. Hijsbanden hebben een zeer goede weerstand tegen chemische vloeistoffen. Sommige sterke alkaliën kunnen de polyester band “lengen” echter wel beschadigen. Maak hiervoor de hijsband weer proper in koud water met een neutraal reinigingsproduct. De blauwe label van de hijsbanden dient duidelijk leesbaar te zijn en de Norm EN 1492-1:2000+A1:2008 dient als leidraad in het concept en ontwerp van onze hijsbanden of lengen. 
Wanneer u twijfels heeft of u wordt geconfronteerd met een vraag in het kader van de wetgeving mag u ons altijd contacteren, of de hijsbanden van MOVE-IT of PROLIFT of een collega zijn, Wij hebben voldoende deskundigheid in huis om u hierover met raad en daad bij te staan.
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Bereik
30mm
Eigenschap
bijv. Paars
hijsband PES
Gewicht in kg
Eigen gewicht in Kg.
0,6
Norm
Bijv: EN 1492-l+Al:2008
EN 1492-1+A1:2008
Nominale Werk Lengte of Breedte
Nominale Werk Lengte of Breedte
3m
Veilige werklast (SWL)
Safe Working Load
1000