Elektrische takels

Vabotec levert en innoveert al meer dan dertig jaar elektrische kettingtakels. Bij het fabriceren van deze elektrische kettingtakel maken wij gebruik van de meest moderne machines en technieken in een professioneel en aangenaam kader. Onze kabeltakels zijn verkrijgbaar in alle denkbare uitvoeringen en voldoen aan de hoogste normen. Wij kunnen de beste oplossing voor de beste prijs garanderen dankzij de jarenlange ervaring van onze experts. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze experts.

Handig: Aankoopadvies takels | Regel en wetgeving hijswerktuigen 
Direct naar: Handkettingtakels | Loopkatten | Rateltakels 
Lees meer

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Elektrische takels

Voordelen van een elektrische kettingtakel van Vabotec

Flexibiliteit op de werkvloer met een elektrische kettingtakel Elektrische kettingtakels zijn flexibel en toepasbaar op verschillende plaatsen binnen de werkplaats. Opties als een compacte constructie, haakophanging, duwloopkat, gemotoriseerde loopkat en nog veel meer bieden de flexibiliteit die u nodig heeft.

Hoge kwaliteit

Wij kunnen met trots stellen dat Vabotec, met haar merk Prolift, de top heeft bereikt. Dat wil zeggen dat wij een kwaliteit garanderen die vele andere gevestigde merken nog niet kunnen leveren. In de dertig jaar die wij actief zijn, hebben wij relaties opgebouwd met leveranciers die ons van hoogwaardige materialen voorzien. Een fabriek als Telemechanic, voor elektrische componenten, is hier een uitstekend voorbeeld van. Om de knowhow op een snelle en accurate manier up-to-date te houden, wordt de hele takel in de fabriek vervaardigd, van het kleinste onderdeel tot de behuizing.

Veelzijdig aanbod

Vabotec heeft een zeer volledig aanbod aan elektrische kettingtakels. Van 125 kg tot 5000 kg, van standaardbouwgrootte tot zeer lage inbouwmaten, van standaardtakel tot theatertakel en van groen tot blauw of rood: het kan allemaal. Zoals u ziet zijn onze elektrische kettingtakels voor een groot deel “custom made”. Verder kunnen de takels door hun hoge inschakelduur enorme hijshoogtes aan, daar waar andere grote merken forfait moeten geven.

Voorzien van alle certificaten

Alle takels zijn volledig geconstrueerd volgens de geldende standaardrichtlijnen:
• Richtlijn 98/37/CE
• Laagspanning EEC/73/23
• Elektromagnetische comptabiliteit EEC/89/336-EEC/92/31
• CSA (klasse 9041 01 cranes and hoist) Daarnaast worden de takels begeleid door een CE-conformiteitsverklaring.

Typen elektrische kettingtakels

Elektrische kettingtakels zijn beschikbaar in de volgende typen:
• Oogophanging
• Duwloopkat
• Elektrische loopkat
• Haspelloopkat

Monteren van een Elektrische kettingtakel

Een elektrische takel wordt ergens aan opgehangen. Hiervoor hebben wij in ons assortiment onder andere:
• Balkenklemmen
• Hijsogen
• Loopkatten

Elke takel heeft zijn eigen kettingmaat. De keuze van de lastketting is om die reden zeer belangrijk. Deze dient afgestemd te worden op de takel. Diverse soorten en maten zijn bij Vabotec vaak direct uit voorraad leverbaar. Maatwerk en advies over elektrische takels: Vabotec levert beide. Onze specialisten kijken samen met u naar uw specifieke vraagstuk en situatie om eventuele aanpassingen te kunnen maken op een veilige manier. Vabotec heeft alles in huis om te testen, te certificeren en, indien nodig, te repareren. Zo kunnen we onze producten aanpassen aan uw specifieke wensen. Vragen over welke elektrische kettingtakel voor uw werkzaamheden geschikt is? Onze experts voorzien u graag van het juiste advies. Zij beschikken over uitgebreide vakkundige productkennis en ruim dertig jaar ervaring in het vak. Neem contact op. Wij reageren direct!